Meillä kaikilla on heikkouksia.Jos sinun heikkoutesi on makeanhimo, meillä on täydellinen peli tyydyttämään syntistä nautintoasi. Bake House, BetConstructin videokolikkopeli, sijoittuu leipomon myymälään ja tapahtuu rullilla. Bake House on BetConstructin luoma videokolikkopeli, joka sijoittuu leipomoon. Tutustu Bake Houseen yksityiskohtaisesti ja tutustu tämän värikkään ja makean pelin ominaisuuksiin ja etuihin.

Välipalan aika

Bake Housessa on värikäs grafiikka, joka saa sinut kuolaamaan heti. Rullat sijoittuvat leipomon näyteikkunaan.Hintalaput toimivat komentopainikkeina ja voitto- ja panoslaskurit tiiliseinällä heti ikkunan oikealla puolella.

Bake House on söpö peli, jolla pyritään saamaan uusia pelaajia.Pienessä herkuttelussa silloin tällöin ei ole mitään vikaa. Seuraavassa osiossa katsomme, miten voimme käyttää peliä omaksi eduksemme.

Ylösalaisin oleva peli

Bake House -pelin pelaaminen on suoraviivaista.BetConstructin kehittäjät varmistivat, että myös aloittelevat pelaajat pystyvät heti asettamaan panoksia rullille.Pelissä ei ole voittolinjoja.Siinä on kolme vaakasuoraa rullaa. Symboliyhdistelmät, jotka näkyvät missä tahansa ruudulla, laukaisevat sen sijaan rahapalkintoja. Pelaajilla on 243 tapaa voittaa jokaisella pyöräytyksellä.Voit määrittää panoksesi napsauttamalla rullien alapuolella olevia tunnisteita.Pyöräytä sitten rullia, kun olet valmis. Voittoyhdistelmän muodostavat symbolit katoavat ja korvataan toisilla voiton jälkeen.Tämä voi laukaista sarjan muita onnistumisia.Jokaisen kierroksen kerroin voi olla jopa 5x.Muista, että mitä enemmän panostat Bake Housessa, sitä suuremmat voitot. Tämä johtuu siitä, että rahapalkinnot määräytyvät saamiesi yhdistelmien määrän ja panostamasi summan mukaan.Automaattisen pelitilan avulla voit nopeuttaa peliä toistuvasti ja asettaa saman panoksen.Voit muuttaa asetuksia ja seurata vaistoasi voittaaksesi jättipotin.

Nappaa leivonnainen tai kaksi

Bake Housessa on voittopöytä täynnä herkullisia, eri muotoisia ja kokoisia leivonnaisia.Niillä on myös erilaiset käteisarvot. Valikon ensimmäisestä puoliskosta löydät suklaalla kastettuja kakkuja, donitseja, kuppikakkuja ja sämpylöitä. Ensimmäisten kuvakkeiden arvo on yhdestä 50 dollariin yhden luottopanoksen perusteella.Sinulla on runsaasti mahdollisuuksia voittaa palkintoja niiden avulla.

Toisella puoliskolla leivonnaisia on edelleen, mutta hedelmät ja hyytelöt on korvattu suklaalla.Croissant on harvinaisin symboli, ja se voi olla onnekkaille pelaajille jopa 200 dollarin arvoinen.

Kirsikka päällä

Sinun kannattaa olla tarkkana kahden viimeisen Bake House -symbolin suhteen, jos haluat, että vierailusi kannattaa. Kummallakin niistä voi olla merkittäviä vaikutuksia.

Punainen hyytelö on esimerkiksi pelin jokerikortti.Sitä voi käyttää minkä tahansa tähän asti mainitun symbolin sijasta, ja saat silti palkintoja.Itse hyytelöyhdistelmät voivat olla 500 krediitin arvoisia.

Hedelmäkakku on scatter-symboli, joka maksaa missä tahansa asennossa. Voit voittaa jopa 100 krediittiä ja päästä Bake House -ilmaiskierrostoimintoihin tässä. Jokainen voitto kolminkertaistuu niin kauan kuin pelaat ilmaispelejä.

Unohda kalorit

Bake House on innovatiivinen horisontaalinen kolikkopeli, jossa on ainutlaatuinen pelattavuus, joka on helppo ymmärtää. Se on myös raikas tuulahdus markkinoilla.

Klassiset ominaisuudet hallitsevat peliä, ja palkinnot eivät ole yhtä jännittäviä kuin useimmissa nykyaikaisissa kolikkopeleissä.Sinun on otettava riski ja panostettava Bake Housessa maksimimäärä krediittejä, jos haluat voittaa.
Crazy Duck -kolikkopeliLöydät pelin, joka ilahduttaa sinua, jos pidät yllätyksistä ja sarjakuvista.

BetConstructin videokolikkopeli Crazy Duck on saanut inspiraationsa kuuluisasta piirrosankasta, jonka me kaikki muistamme lapsuudesta. Peli, jolle ei ole annettu nimeä, vie sinut kalastusmatkalle, jossa voit löytää suuria voittoja joka käänteessä, jos tiedät, mitä etsiä. Crazy Duck: Täydellinen arvostelu näyttää sinulle, miten sitä käytetään ja sen piilotetut ominaisuudet.

Raportointi kuuluisasta sarjakuvahahmosta

Crazy Duck on peli, joka käyttää yksinkertaista ja rehellistä grafiikkaa luodakseen sarjakuvamaisen tunnelman.Rullat leijuvat ruudun yläpuolella, ja bambu kehystää toimintaa. Crazy Duck on retrotyylinen peli, jossa on fyysiset painikkeet ruudun alareunassa.

Crazy Duckista puuttuu yksityiskohtia, eikä grafiikka ole vaikuttavaa.Jos pidät klassisista sarjakuvista, tämän ei pitäisi olla ongelma. Siirrytään nyt eteenpäin ja tutustutaan pelin perusasioihin.

Nauti maasta

Crazy Duck noudattaa suoraviivaisia sääntöjä, jotka näet alareunassa sijaitsevasta komentopalkista. Voit mukauttaa asetuksia muutamalla yksinkertaisella napsautuksella.

Voit muuntaa minkä tahansa symboliyhdistelmän harkintasi mukaan rahaksi.Voit käyttää näppäimistön komentopainikkeita valitaksesi, kuinka paljon haluat panostaa ja sijoittaa sen sitten niin monelle voittolinjalle kuin haluat. Voit aloittaa pelin pyörittämällä rullia. Voit heti tuplata palkintosi jokaisella Crazy Duck -voitolla.

Voit voittaa erilaisia rahapalkintoja panoksestasi ja rullilla olevista symboleista riippuen.Panostamalla enemmän krediittejä voit avata mahdollisesti merkittävämpiä palkintoja.

Maksimipanos-painikkeella voit mennä täysillä peliin, kun haluat nostaa pelin tasoa.Crazy Duckia voi pelata automaattisessa pyöräytystilassa. Tällöin rullat pyörivät kiinteällä panoksella.Nauti suurista voitoista valikossa Crazy Duckin voittotaulukko on tyhjentävä, vanhanaikainen luettelo kaikista rullilla mahdollisista voittoyhdistelmistä. Se kertoo sinulle senhetkiset panokset.Tässä on muutamia esimerkkejä rahapalkinnoista, jotka perustuvat yhteen luottopanokseen.

Pelin yleisimmät symbolit ovat putki, painot ja maissi. Voit voittaa jopa 100 krediittiä, jos olet onnekas, riippuen siitä, mitä yhdistelmiä saat.

Viimeisenä listalla ovat lehdet, sytyttimet (tai ankat), logot ja logot.Tämä on erinomainen tilaisuus voittaa jopa 5 000 krediittiä. Voit lisätä mahdollisuuksiasi voittaa suuria voittoja lukemalla viimeisen osiomme.

Pikku kvaakkelit

Voit nauttia Crazy Duckista täysillä katsomalla kahta erikoissymbolia. Nämä symbolit voivat ilmestyä milloin tahansa, missä tahansa, mikä lisää voittomahdollisuuksiasi dramaattisesti.

Esimerkiksi aiemmin mainittu ankkasymboli toimii pelissä myös absurdina korttina. Voit korvata sen millä tahansa ensisijaisella merkillä ja saada silti upeita yhdistelmiä.

Vauva-ankat ovat scattereita, ja kolme tai useampi missä tahansa kierroksilla käynnistää Crazy Duck -bonuspelin.Valitse onki ja ala kalastaa järvessä. Jatka kalastusta mahdollisimman pitkään kerätäksesi ylimääräisiä rahapalkintoja.

Pelissä on paljon anteliaita voittoja, mutta viehätysvoimaa on parannettava. Crazy Duck on vaatimaton kolikkopeli sarjakuvagrafiikoilla. Siinä ei ole paljon muuta peliuniversumia kuin ilmeinen viittaus tuohon kuuluisaan sarjakuva-ankkaan.

Crazy Duck on myös antelias peli, sillä sen perusvoittotaulukossa on tarjolla vaikuttavia voittoja. Kiinnitä huomiota kiekoihin ja panosta ylimääräistä aina kun mahdollista.