Mikään ei vedä vertoja sille upealle tunteelle kun pelaamastasi pelistä tulee yhä entistä herkullisempi, viihdyttävämpi ja pelattavampi. Useimpien Suomalaisten suosimien hedelmäpelien joukossa jotka ovat eniten pelattuja, yksi nimi tulee aina esille ja se on Twisted Circus Online hedelmäpeli. Jos et ole koskaan ennen pelannut sitä niin olet menettänyt jotain ainutlaatuista. Sen valmistaja on Microgaming ja siinä on viisi rullaa ja se tarjoaa jopa 243 tapaa voittaa per kierros.Jos rakastat rahaa ja tuottoisaa uhkapeliä niin voit pelata tätä upeaa hedelmäpeliä oikealla rahalla.Ennensitävoitkuitenkintutustuasiihenleikkirahalla.Se on tarjolla yli 160 lisensoidun nettikasinon pelivalikoimassa. Se yhdistää upean viihteen rahavoittojen mahdollisuuden kanssa ehkä muita paremmin.

Pelinyleiskatsaus

Peli alkaa uskomattoman upealla sirkus musiikilla jonka seurana on Tim Burtonin filmin pätkä joka on todella ainutlaatuinen kokemus ja tulee upottamaan sinut kokonaan uuteen maailmaan. Pelin upeat grafiikat eivät myöskään jää huomaamaatta, ne tarjoavat jännitystä ja houkutuksia. Yksi pyöritys on minimissään 30 senttiä per pyöritys, voit kuitenkin nostaa jännityksen todella huippuunsa asettamalla huikean 300€ maksimi panoksen. Tämän pelin suurin voitto pyörii useissa sadoissatuhansissa Euroissa. Voitot maksetaa vasemmalta oikealle. Pelissä on myös hajautus symboli ja kaksi villiä (jokeria), nämä tekevät siitä todella hyvin voittoja tarjoavan online hedelmäpelin. Se pitää sinut otteessaan vaikka kokonaisen päivän ajan kerrallaan.

Miten sitä pelataan

Pelissä on kaksi erilaista voitto ominaisuutta. Pääasiallinen tapa laukaistaan kun kohdalle osuu sirkuksen tirehtööri. Tämä symboli löytyy kolmannelta, neljänneltä ja viidenneltä rullalta. Kun ensimmäinen ominaisuus laukaistaan niin toinen ruutu aukeaa ja siinä on kaikkiaan kuusitoista tähteä. Tässä kohtaa sinun pitää löytää kolme toisiaan vastaavaa symbolia. Kun symbolin arvo ruudulla nousee niin myös palkinnon arvo nousee. Kun kohdallesi osuu kolme samaa symbolia niin olet onnettaren suosiossa ja voit kahmia uskomattomia voittoja. Tässä upean jännittävässä online hedelmäpelissä on myös toinen bonus ominaisuus, se on tarjolla ilmaiskierrosten ansiosta.Rullilla on tarjolla kolme sirkus hajasymbolia. Niiden avulla voit saada jopa kolmetoista ilmaiskierrosta ja niiden aikana voit voittaa myös lisää ilmaiskierroksia.

Kolikot ja Maksulinjat

Tarjolla olevat panostus vaihtoehdot asettuvat tässä hedelmäpelissä välille 20-600 kolikkoa. Tämä tarkoittaa sitä, että olet sitten ammattilainen tai täysin aloittelija niin voit pelata tätä peliä juuri silloin kun haluat ja juuri sillä panoksella joka sinulle tuntuu mukavalta. Pelissä on todella useita voittotapoja koska voit saada voittoja usealta mahdolliselta linjalta. Yksi pelin herkullisista ominaisuuksista on, että sinun ei tarvitse täyttää jokaista viittä rullaa, voit osua voittoihin myös sen jälkeisillä rullilla. Valinnan varaa on uskomattoman paljon.

Kuinka voit saada voittoja

Kuten olemme jo sanoneet, voit saada voittoja todella monella eri tavalla. Kun olet saanut kolme tirehtööri symbolia kohdalleen niin sinut ohjataan upeaan bonus peliin jossa sinun pitää laittaa kohdalleen erilaisia symboleita. Tässä kauniissa hedelmäpelissä on neljä erilaista symbolia joilla voit korvata muut pelin symbolit. Peli tarjoaa myös ilmaiskierroksia sekä aivan uskomattoman upeita kertoimia joiden avulla voit saavuttaa yhä suurempia voittoja. Tämä peli erottuu muista kaikilla upeillaa ominaisuuksillaan ja kauneudellaan. Se on taatustiMicrogamingin oudoin hedelmäpeli joka hauskuuttaa ja koukuttaa omituisen upealla tavalla.