Vaikka ammattimainen urheiluvedonlyönti ja hevoskilpailuvedonlyönti ovatkin loistavia tapoja ansaita rahaa, aloittelevien vedonlyöjien on helppo menettää silmistään kaikkein kriittisimmät seikat vedonlyönnin yhteydessä. Vedonlyöntiasiantuntija voi auttaa sinua välttämään yleisiä virheitä ja rahan menettämistä.

Vaikka vedonlyöjä olisi hyvin perehtynyt urheilulajiin, voiton todennäköisyys on aina vedonvälittäjän puolella. Tämä tekee voittoputken ylläpitämisestä haastavaa. Asiantuntijastrategiat voivat auttaa tasapainottamaan paremmin vedonvälittäjän tietämystä, kun he laskevat kertoimiaan. Neuvonantajat voivat jakaa enemmän tietoa vedonlyöjien kanssa auttaakseen heitä tekemään parempia päätöksiä. Tämän tiedon jakaminen voi lisätä vedonlyöjän onnistumisprosenttia ja tuloja.

Vedonlyönnin edut

Asiantunteva neuvonta voi muuttaa elämäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden ansaita tasaista tuloa vedonlyönnilläsi. Ammattitaitoinen neuvonantaja voi antaa sinulle uusia näkemyksiä ja tietoja, jotka auttavat sinua asettamaan parempia vetoja.

Olisi hyödyllistä, jos etsit näitä etuja ja hyötyjä, kun haet asiantuntijaneuvontaa vedonlyöntiin:

  • Tuntematonta tietoa vedonlyönnistä
  • Vinkkejä yleisimpien virheiden välttämiseksi vedonlyönnissä
  • Löydä uusia oivalluksia
  • Kaikki urheiluvedonlyöntineuvonta sopii kaikille taitotasoille
  • Vinkkejä ja strategioita, jotka ovat riskittömiä

Voit suhtautua vedonlyöntiin rennosti käyttämällä live-kaupankäynti- ja kaupankäyntiistuntoja, jäsenfoorumeita ja kattavaa tukea. Ne voivat myös tarjota vaiheittaisia vedonlyöntioppaita, jotka auttavat sinua välttämään virheitä ja minimoimaan riskit. Nämä ovat vain harvoja niistä monista eduista, joita asiantuntijat voivat tarjota.

Miten löytää luotettava vedonlyöntineuvonnan tarjoaja

Monet lähteet tarjoavat asiantuntijaneuvontaa. Miten löydät luotettavat palveluntarjoajat, jotka tarjoavat todistettuja strategioita?

Ammattitaitoisen neuvontapalvelun tarjoajan löytämiseen on monia vaihtoehtoja. Internet on järkevin tapa löytää asiantuntijaneuvontapalvelujen tarjoajia. Voit etsiä netistä foorumeita ja verkkosivustoja. Selaa kunkin palveluntarjoajan verkkosivustoja ja vertaa heidän vinkkejään ja strategioitaan. Kun löydät oikean neuvontapalvelujen tarjoajan, ota yhteyttä heihin saadaksesi lisätietoja heidän maksuista ja erikoistarjouksista.

Varmista, että foorumin tarjoaja on luotettava ja että hän tekee rahaa neuvoillaan. Vaikka hyvät neuvot auttavat sinua tekemään tasaisia voittoja, huonot neuvot voivat saada sinut tekemään huonoja päätöksiä, jotka voivat johtaa moniin tappioihin.

Useimmat ihmiset lyövät vetoa tietystä lopputuloksesta. Vaikka on mahdollista lyödä vetoa siitä, että joukkue A voittaa joukkueen B, useimmilla ihmisillä on vain tietty määrä rahaa voitettavaksi. Heidän on kuitenkin oltava joko onnekkaita tai heillä on oltava sisäpiirin tietoa, jotta he voivat ansaita rahaa. Otteluvedonlyönnissä voit sen sijaan lyödä vetoa sekä vedonlyöjänä että vedonvälittäjänä. Tämä on mahdollista vedonlyöntipörssien saatavuuden ansiosta. Oikein käytettynä match-vedonlyönti voi eliminoida tuurin ja tarjota taattuja tuottoja.

Tekniikka

“Panostat” vedon lopputulokseen, kun asetat sen. Saatat tukea joukkuetta A PS10:llä (*Mikä tahansa valuutta toimii samalla tavalla, tässä artikkelissa käytettiin Englannin puntaa) joukkueen B voittamiseksi kertoimella 3:1. Jos joukkue A voittaa, saat PS30 voittoa ja PS10 panoksesi (yhteensä PS40). Jos joukkue A häviää joukkueelle B, vedonvälittäjä pitää PS10-panoksesi.

Mieti, mikä olisi asemasi, jos olisit vedonvälittäjä. Jos joukkue A voittaa, sinun olisi maksettava PS30 voittoina. Sitten sinun pitäisi palauttaa 10 PS:n panos. Jos joukkue A ei voittaisi joukkuetta B, sinun olisi maksettava 30 PS voittoina ja palautettava 10 PS:n panos. Olisit kuitenkin oikeutettu pitämään PS10-panoksesi PS10-tappiosta. Tätä kutsutaan vedon asettamiseksi.

Jotkut teistä ovat ehkä jo huomanneet tämän. On aika outoa toimia sekä vedonlyöjänä että vedonvälittäjänä. Tuloksesta riippumatta lay-veto ja back-veto kumoavat toisensa. Nettotulos on kummassakin tapauksessa PS0.

Tilanne 1

Sinä, vedonlyöjä, voitat PS30 (voitto), ja sinä, vedonvälittäjänä, häviät PS30. Nettovoitto on PS0. Jos joukkue A häviää joukkueelle B, vedonvälittäjä voittaa PS10 (vedonlyöjän panos) ja sinä, vedonlyöjä, häviät PS10. Nettovoitto on PS0.

Miten voin tehdä voittoa?

Saatat miettiä: “Miten voin tehdä voittoa? Saatat ajatella: “Jos se, mitä voitan, mitätöidään aina sillä, mitä häviän, miten voin ansaita rahaa?”

Älä ole huolissasi. Teidän ei tarvitse olla huolissanne. Matched Betting -vedonlyöntiä voidaan käyttää yhdessä vedonvälittäjien tarjoamien bonusten ja ilmaisvedonlyöntien kanssa riskittömyyden varmistamiseksi.

Palataanpa takaisin tilanteeseen 1 skenaariossa. Joukkue A tukee joukkuetta B. Sen sijaan, että käyttäisit PS10-panoksesi voittoon, käytät vedonvälittäjän ilmaista PS10-panosta. Sinun pitäisi pystyä näkemään, että riippumatta siitä, voittaako joukkue A, saat silti PS10:n (ilmaisen vedon määrä) voiton.

Tilanne 2

Sinä, vedonlyöjä, voitat PS40 (PS30 voittoa plus PS10 panos takaisin, joka ei ollut sinun ensimmäisellä kerralla), ja sinä, vedonvälittäjä, menetät PS30 (maksettu voitto). Nettovoitto on 10 PS.

Panos on PS10, jos joukkue A häviää joukkueelle B. Sinä, vedonvälittäjä, voitat PS10 (panos), ja sinä, vedonlyöjä, menetät PS0 (panos). Nettovoitto on PS10.

Odotetut voitot

Onko tämä mielestäsi liian hyvä ollakseen totta? Se on, mutta se ei ole. Muutama seikka on syytä huomioida. Nämä esimerkit eivät kuvaa täysin todellisuutta.

Sinun on käytettävä vedonlyöntipörssejä vedonlyöntiin. Nämä pörssit veloittavat 1-5 prosentin välisestä komissiosta, eivätkä ne välttämättä joskus tarjoa samanlaisia kertoimia. Matched Betting -vedonlyönnin avulla voit tehdä taattua voittoa 95-75 prosenttia ilmaisen vedon arvosta. Ilmaisvedonlyöntimahdollisuuksia on tarjolla paljon, joten on mahdollista tehdä huomattavia voittoja.