Bookmaker on yrittänyt olla paras nettikasino ja sitoa sinut sivustolleen viimeisen vuosikymmenen ajan. Nettipelaaminen on muuttunut dramaattisesti Coralista, William Hillistä ja Ladbrokesista. Se on nyt nopea ja suoraviivainen tapa lyödä vetoa.

Näiden suurten nimien rinnalla on nyt satoja muita sivustoja, joilla voit pelata uhkapelejä kotoa käsin. Verkkotunnukset on muotoiltu etupään IT-tiimin toimesta suurella vaivalla, jotta ne olisivat houkuttelevia ja käyttäjäystävällisiä. Ne tarjoavat myös asiakastuen varmuuskopioita ja verkkotukea. Lopuksi lakimiehet varmistavat, että käyttö- ja sopimusehdot ovat ajan tasalla eikä niitä voi peukaloida.

Tämä kaikki on hienoa, mutta miten pääset sivustolle? He tarjoavat sinulle ilmaisen vedon, tai ainakin niin siinä sanotaan. Se ei ole niin helppoa kuin tilin avaaminen. Oli miten oli, vedonvälittäjä pistää PS50 tilillesi ja käskee sinua asettamaan vedon.

He haluavat sitoutua tuottamaan tuloja tappioistasi pitkällä aikavälillä. Useat ehdot mahdollistavat ilmaisen vedon saamisen. Nämä on lueteltu alla.

1. Vastaava bonus vedonvälittäjän ottelubonus.
2. Otteluveto, jossa on lisäarvoa. Vedonvälittäjä vastaa PS30-vetoosi plus lisäsumma. Esimerkiksi 150 %:n ottelupanos johtaisi 45 PS:n hyvitykseen.
3. Hävittyjen vetojen palautukset. Jos häviät mahdollisuuden, Vedonvälittäjä hyvittää sinulle, jos avaat tilin.

Vedon pyörittäminen voi mutkistaa asioita entisestään. Saatat löytää ehdoista, että vaikka vedonlyöntisi voittaisi ja he vastaisivat talletustasi, se, että voitat, tarkoittaa myös sitä, että sinun on pelattava kyseisillä rahoilla, kunnes voitot voidaan kotiuttaa (jos niitä on).

Usein on myös piilotettuja ehtoja, kuten että ensimmäisen vedonlyönnin on tapahduttava samana päivänä, kun avaat tilin, jotta saat bonuksen. Sinulla on vain yksi mahdollisuus hyötyä mistä tahansa ilmaisvetotarjouksesta. On tärkeää tehdä se oikein ensimmäisellä kerralla. Nämä tarjoukset ovat lähes aina uusien jäsenten saatavilla. Et voi rekisteröityä uudelleen samalla osoitteella, IP-osoitteella tai pankkikortilla.

Nettivedonvälittäjien tarjoamat ilmaisvedot ovat vaivan arvoisia. Niitä on niin paljon, että niiden hyödyntäminen voi olla erittäin kannattavaa. Mutta älä kiirehdi liittymään vedonvälittäjiin. Kannattaa käyttää aikaa niiden pitkien ehtojen läpikäymiseen. Vielä parempi on löytää verkkosivusto, jossa on yhteenveto kaikista tarjouksista ja siitä, miten niistä saa parhaan hyödyn irti.
Lähes kaikki vedonvälittäjät WilliamHillistä Ladbrokesiin, Betfairiin ja Betfrediin ovat tarjonneet ilmaisia urheiluvetoja jo jonkin aikaa. Kuten millä tahansa alalla, olivatpa supermarketit avoinna sunnuntaisin tai hotellit, jotka tarjoavat ilmaista WIFI:tä, kaikki seuraavat ensimmäisen esimerkkiä.

Tämä tarkoittaa sitä, että toimittajien aikoinaan ainutlaatuisista myyntivaltteista tulee alan standardeja, ja yrityksiä, jotka eivät noudata niitä, pidetään huonompina.

Sadat online-vedonlyöntipaikat tarjoavat ilmaisia vetoja tuhansien punnan arvosta. Eräs merkittävä toimija päätti kuitenkin lopettaa ilmaisvetokampanjan. Victor Chandler luottaa nyt verkkosivustoonsa ja brändiinsä vedonlyöjien houkuttelemiseksi.

Seuraavatko muut merkittävät nimet heidän esimerkkiään? Vaikka en olekaan varma, se on rohkea liike, jota pidän virheenä. Pieni 200 hengen otos tutkittiin sivustoni kautta. Siitä kävi ilmi, että 99,5 prosenttia sanoi, että he pitäisivät VictorChandlerin sijaan parempana vähemmän tunnettua sivustoa, jolla on ilmainen urheiluvedonlyöntitarjous.

Tämä sen lisäksi, että 74 % nettipelaajista pysyy uskollisena kahdelle tärkeimmälle sivustolle, joita he käyttävät nettipelaamiseen. Myös järkyttävä tilasto paljastui: 87 % vastaajista sanoi, että ensisijainen syy, miksi he vaihtavat toiseen paikkaan, on ilmainen kampanja. Vasta sitten, jos sivuston käytettävyys on tyydyttävä, he harkitsevat pysyvää vaihtoa.

Jos VictorChandlerin pääkonttori lukisi tämän artikkelin, he varmasti kertoisivat minulle, miten sivuston lukumäärät eivät ole kärsineet merkittävästi ja että ilmaisvedoista saadut säästöt on enemmän kuin korvattu. Toivon heille kaikkea hyvää, jos tämä on totta, ja toivon, että näin on. Minusta se on loistava ja käyttäjäystävällinen sivusto.

Seuraavatko muut vedonvälittäjät heidän esimerkkiään? Epäilen sitä. Ensimmäiselle sivustolle se oli vaikeaa, mutta keskellä oleville se on helpompaa. Mutta entä viimeiset? Jos Coral, WlliamHill ja Ladbrokes ovat kolme edellistä, jotka tarjoavat ilmaisen vedonlyöntitarjouksen, niin luovuttavatko Coral ja Coral? Ottaako WilliamHill sen sijaan uudet rekisteröitymiset haltuunsa? Tämä vaikuttaa minusta hyvin epätodennäköiseltä!

Yhteenveto: Uskon, että netin vedonvälittäjien ilmaisen vedonlyönnin kampanja tulee olemaan olemassa vielä jonkin aikaa. Jos sinulla ei kuitenkaan ole niitä ja aiot hyödyntää niitä, nyt voi olla hyvä hetki ennen kuin ne putoavat.